DADES IDENTIFICATIVES 2010_11
Assignatura (*) MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II Codi 19214112
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
MATEO ALESANCO, ESTÍBALIZ
Adreça electrònica nicolasrozes@urv.cat
claudio.hidalgo@urv.cat
estibaliz.mateo@urv.cat
Professors/es
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
HIDALGO ALBORNOZ, CLAUDIO ESTEBAN
MATEO ALESANCO, ESTÍBALIZ
Web
Descripció general i informació rellevant Conèixer les moleculars dels llevats implicats en els processos enològics. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent