DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) ENOLOGIA GENERAL II Codi 19214115
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Tercer Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
Adreça electrònica fernando.zamora@urv.cat
jmcanals@urv.cat
mariona.gil@urv.cat
Professors/es
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
GIL CORTIELLA, MARIONA HERMINIA
Web http://moodle.urv.cat
Descripció general i informació rellevant Formar a l'alumne en tots els processos d'estabilització del vi, preparació per a l'embotelalt i l'embotellat mateix.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent