DADES IDENTIFICATIVES
2016_17
Assignatura (*)
CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS
Codi
19214214
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
GRAMONA MARTÍ, JAUME
Adreça electrònica
jaume.gramona@urv.cat
Professors/es
GRAMONA MARTÍ, JAUME
Web
Descripció general i informació rellevant
Instruir a l'alumne en quins són els punts claus en l'elaboració d'escumosos pel mètode tradicional i com verificar que no hi ha problemes en aquests.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent