DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) ENOLOGIA GENERAL II Codi 19224115
Ensenyament
Grau en Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Tercer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica fernando.zamora@urv.cat
josemaria.llaurado@urv.cat
jmcanals@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
pol.gimenez@urv.cat
pedro.cabanillas@urv.cat
Professors/es
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
LLAURADÓ REVERCHON, JOSÉ MARÍA
CANALS BOSCH, JOAN MIQUEL
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
GIMÉNEZ GIL, POL
CABANILLAS AMBOADES, PEDRO
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent