DADES IDENTIFICATIVES
2009_10
Assignatura (*)
COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI
Codi
195131219
Ensenyament
Enologia (2006)
Cicle
2on
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
Adreça electrònica
fernando.zamora@urv.cat
jmcanals@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
Professors/es
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
Web
Descripció general i informació rellevant
Coneixement de realitat química del color del vi i de l’influencia de certes pràctiques enològiques sobre el color i altres atributs organolèptics.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent