DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES Codi 19625104
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Primer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
REGUANT MIRANDA, JORDI
Adreça electrònica jordi.reguant@urv.cat
Professors/es
REGUANT MIRANDA, JORDI
Web
Descripció general i informació rellevant

La informació de la guia docent d’aquesta titulació/assignatura pot variar perquè està en tràmit de modificació i l’ha d’aprovar AQU Catalunya. Això implica que algunes assignatures només s’impartiran en modalitat virtual i, si escau, se’n revisarà la informació a la guia docent

En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. 

Assignatura per aprendre a presentar projectes: Coneixement de les convocatòries, com introduir informació, i els sistemes d'avaluació. Aprenentatge de presentació ràpida de projectes.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent