DADES IDENTIFICATIVES
2014_15
Assignatura (*)
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA
Codi
19625201
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MAS BARON, ALBERTO
Adreça electrònica
albert.mas@urv.cat
Professors/es
MAS BARON, ALBERTO
Web
Descripció general i informació rellevant
Tècniques de comunicació general: Coneixement, us i desenvolupament
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent