DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
Codi
19625202
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica
laura.acena@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
Professors/es
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
Web
Descripció general i informació rellevant
Aprofundiment en les tècniques d'anàlisi química i la sensometria aplicades a l'enologia
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent