DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) FITOTÈCNIA Codi 20234107
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Quart 1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
Adreça electrònica miriam.lampreave@urv.cat
mariafrancesca.fort@urv.cat
Professors/es
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
Web
Descripció general i informació rellevant

La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries.

En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA: És la disciplina que, basant-se en coneixements científic tècnics de les diferents disciplines científiques, investiga els fonaments biològics, edàfics,climàtics, sanitaris i tècnics per optimitzar la producció de cultius; elsaplica de forma harmònica per obtenir productes vegetals, útils a l'home, enles millors condicions econòmiques, ecològiques i de respecte al mitjà icultura. El seu principal objectiu és conèixer els principals factors climàtics, edàfics i biològics, que controlen l'activitat de les plantes i laseva influència sobre elles per, d'aquesta forma, ser capaces d'utilitzar tècniques que modifiquin els factors i millorin la producció.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent