DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) PROTECCIÓ DE CULTIUS Codi 20234109
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Quart 2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
GIRALT ESTEVE, MIREIA
Adreça electrònica mireia.giralt@urv.cat
Professors/es
GIRALT ESTEVE, MIREIA
Web
Descripció general i informació rellevant

La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries.

En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert. Això mateix aplica a les proves avaluatòries.

Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. 

DESCRIPCIÓ GENERAL: Conèixer els principals tipus d'organismes que causen les plagues i malalties dels cultius. Comprendre el concepte de mala herba. Analitzar i valorar els diferents mètodes de protecció dels cultius i els productes fitosanitaris emprats.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent