DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) DISSENY DE PROCESSOS DE SEPARACIÓ Codi 20234114
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
SALVADÓ ROVIRA, JOAN
Adreça electrònica joan.salvado@urv.cat
Professors/es
SALVADÓ ROVIRA, JOAN
Web
Descripció general i informació rellevant

La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries.

En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert.

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA: En aquesta assignatura s'estudien les operacions més importants controlades per la transferència de matèria, de la indústria alimentària.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent