DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) ENGINYERIA TÈRMICA Codi 20234119
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Segon 1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Coordinador/a
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
Adreça electrònica mahmoud.bourouis@urv.cat
Professors/es
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
Web
Descripció general i informació rellevant

La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries.

En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert. Això mateix aplica a les proves avaluatòries.

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA
Estudi dels mecanismes de transmissió de calor. Desenvolupament de metodologies que facilitin la identificació i el càlcul dels mecanismes presents en un procés de transferència de calor i l’aplicació a diferents casos d’interès. Establir les bases de càlcul de sistemes i/o equips de transferència de calor. Fonaments de les tècniques de fred i condicionament d’aire. 

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent