DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) ENGINYERIA DE LES INSTAL·LACIONS A LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES Codi 20234122
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Quart 1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Coordinador/a
ROVIRA GRAS, FRANCISCO
Adreça electrònica francisco.rovira@urv.cat
Professors/es
ROVIRA GRAS, FRANCISCO
Web
Descripció general i informació rellevant

La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries.

En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert.

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA

Estudi, disseny i dimensionament d'instal·lacions elèctriques, instal·lacions de transport i gestió de líquids i sòlids, instal·lacions auxiliars (ventilació,.), i el seu manteniment, en l'àmbit de les indústries agroalimentàries.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent