DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS Codi 20234124
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Segon AN
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica olga.busto@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
Professors/es
BUSTO BUSTO, OLGA
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
Web
Descripció general i informació rellevant

La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries.

En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert.
COM SERÀ LA DOCÈNCIA I L'AVALUACIÓ DE L'ASSIGNATURA DURANT EL CURS 21-22
En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, vídeos, enllaços a notícies interessants, altres documents, etc) de manera que l'alumne pugui treballar-los a distància. D'aquesta manera, les classes presencials a l'aula serviran per aprofundir en els temes especificats en cada cas per la professora i sobretot per poder treballar en casos pràctics, resolució de problemes i resoldre dubtes.
Pel que fa a les pràctiques al laboratori, la realització d'aquestes és obligatòria per tal d'aprovar l'assignatura per la qual cosa es seguiran escrupolosament els protocols de seguretat establerts pel centre. Això pot implicar canvis en la programació, organització i durada de les mateixes ja que s'adequaran a les circumstàncies del moment en que es realitzin.



DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA
En aquesta assignatura es pretén introduir a l'alumne en el coneixement de la naturalesa, funcions i propietats dels diferents compostos químics que constitueixen els aliments. Per altra banda també es presenten els fonaments dels mètodes generals d'anàlisi tot posant una especial atenció en l'aspecte pràctic d'aquests.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent