DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) ANÀLISI INSTRUMENTAL A LA INDÚSTRIA QUÍMICA Codi 20234208
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
FERRÉ BALDRICH, JOAN
Adreça electrònica eva.pocurull@urv.cat
joan.ferre@urv.cat
Professors/es
POCURULL AIXALA, EVA
FERRÉ BALDRICH, JOAN
Web
Descripció general i informació rellevant

La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries. En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert

L'objectiu d'aquesta assignatura es coneixer els fonaments i algunes aplicacions de les tècniques instrumentals d'anàlisi més emprades en diferents àmbits industrials.

OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria Química (GEQ) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent