DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
FISICOQUÍMICA
Codi
20244004
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Formació bàsica
Primer
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
SALES PARDO, MARTA
GIAMBERINI , MARTA
Adreça electrònica
marta.giamberini@urv.cat
marta.sales@urv.cat
katarzyna.glinska@urv.cat
Professors/es
GIAMBERINI , MARTA
SALES PARDO, MARTA
GLINSKA , KATARZYNA
Web
Descripció general i informació rellevant
S’introdueixen els principis de la Termodinàmica d’equilibri i la seva aplicació a sistemes ideals relacionats amb l’Enginyeria Química.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent