DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA
Codi
20244007
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Formació bàsica
Primer
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
GIRALT ESTEVE, MIREIA
Adreça electrònica
mireia.giralt@urv.cat
cristina.torres@urv.cat
Professors/es
GIRALT ESTEVE, MIREIA
TORRES FUENTES, CRISTINA
Web
Descripció general i informació rellevant
Estructura, funció i organització dels éssers vius
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent