DADES IDENTIFICATIVES
2019_20
Assignatura (*)
DISSENY DE PROCESSOS DE SEPARACIÓ
Codi
20244114
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Obligatòria
Tercer
1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Enginyeria Química
Coordinador/a
SALVADÓ ROVIRA, JOAN
Adreça electrònica
joan.salvado@urv.cat
carles.torras@urv.cat
Professors/es
SALVADÓ ROVIRA, JOAN
TORRAS FONT, CARLES
Web
Descripció general i informació rellevant
Es aquesta assignatura s'estudien les operacions més importants controlades per la transferència de matèria, de la indústria alimentària.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent