DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | ||||||||||||||||||
Assignatura (*) | FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20244115 | ||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||||||
9 | Obligatòria | Segon | AN |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | |||||||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Ciències Mèdiques Bàsiques Eng. Electrònica, Elèctrica i Automàtica Enginyeria Mecànica Enginyeria Química Gestió d'Empreses Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montse.ferrando@urv.cat jordi.pallares@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat jose.cano@urv.cat anton.vernet@urv.cat mahmoud.bourouis@urv.cat teresalucia.hechavarria@urv.cat silvia.delamo@urv.cat marta.sanchis@urv.cat madushikakenushi.ranasinghe@urv.cat |
||||||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||||||
Web | |||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
DESCRIPCIÓ GENERAL: L'alumnat desenvoluparà competències sobre aspectes enginyerils de la conservació d'aliments per fred i calor. Seguiran la metodologia docent d'avantprojecte integrat, a través del qual portaran a terme un projecte tècnic d’una línia de producció d'aliments i, simultàniament, treballaran competències socials com ara el treball en equip, el lideratge, i la iniciativa, entre d’altres. |
||||||||||||||||||
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències. | |||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |