DADES IDENTIFICATIVES 2023_24
Assignatura (*) FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS Codi 20244115
Ensenyament
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Segon AN
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Eng. Electrònica, Elèctrica i Automàtica
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Gestió d'Empreses
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
jordi.pallares@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
jose.cano@urv.cat
anton.vernet@urv.cat
mahmoud.bourouis@urv.cat
teresalucia.hechavarria@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
marta.sanchis@urv.cat
madushikakenushi.ranasinghe@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
PALLARÉS CURTO, JORGE MARÍA
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
VERNET PEÑA, ANTONIO
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
HECHAVARRIA GOLA, TERESA LUCIA
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
SANCHIS TALÓN, MARTA
RANASINGHE , MADUSHIKA KESHANI
Web
Descripció general i informació rellevant

DESCRIPCIÓ GENERAL: L'alumnat desenvoluparà competències sobre aspectes enginyerils de la conservació d'aliments per fred i calor. Seguiran la metodologia docent d'avantprojecte integrat, a través del qual portaran a terme un projecte tècnic d’una línia de producció d'aliments i, simultàniament, treballaran competències socials com ara el treball en equip, el lideratge, i la iniciativa, entre d’altres.

OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent