DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS Codi 20904129
Ensenyament
Doble tit. grau en Eng. Química i de Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Quart 2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
Adreça electrònica jose.cano@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
javier.capilla@urv.cat
kathiuska.paredes@urv.cat
oscar.villuendas@urv.cat
Professors/es
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
CAPILLA LUQUE, JAVIER
PAREDES AGUILAR, KATIHUSKA VIVIANA
VILLUENDAS VÁZQUEZ, OSCAR
Web
Descripció general i informació rellevant
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent