DADES IDENTIFICATIVES
2021_22
Assignatura (*)
FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
Codi
20904129
Ensenyament
Doble tit. grau en Eng. Química i de Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Obligatòria
Quart
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
Adreça electrònica
jose.cano@urv.cat albertomiguel.stchigel@urv.cat javier.capilla@urv.cat kathiuska.paredes@urv.cat oscar.villuendas@urv.cat
Professors/es
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL CAPILLA LUQUE, JAVIER PAREDES AGUILAR, KATIHUSKA VIVIANA VILLUENDAS VÁZQUEZ, OSCAR
Web
Descripció general i informació rellevant
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent