DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | SEMINARI 4: ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA | Codi | 12625119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Delimitar el camp d'estudi de l'Antropologia de l'alimentació | AR3 |
||
Presentar els principals corrents teòrics | AP3 |
||
Definir conceptes bàsics i donar a conèixer les eines metodològiques necessàries per abordar la cultura alimentària des d'una perspectiva holista i comparativa | AR1 AR5 |
||
Explicar els principals temes abordats, insistint en aquells que reflecteixen millor les paradoxes de l'ordre social contemporani | AP3 |
||
Abordar les aplicacions de l'antropologia social en el camp de l'alimentació | AP5 AR3 AR6 |