DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | SEMINARI 4: ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA | Codi | 12625119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Seminaris | Participació en debats | 20% | |
Treballs | 4 Preguntes Breus per avaluar la comprensió de les lectures bàsiques Treball teòric (desenvolupament d'una de les Preguntes Breus o d'un dels Debats) |
40% 40% |
|
Altres | Si no es pot assitir a classe cal convenir, a l'inici del curs, una avaluació alternativa. |
||
Altres comentaris i segona convocatòria | |||