DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | INTOLERÀNCIES I AL·LÈRGIES ALIMENTÀRIES | Codi | 13675225 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
Comú | ||
AC7 | CE7-Incorporar eficaçment els avanços científics al propi camp professional. | |
Professionalitzador | ||
AP4 | Especialitat "Nutrició Clínica": Aprofundir en els problemes associats amb les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. | |
Recerca | ||
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Comú | ||
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |