DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS | Codi | 14224116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A14 | Higiene personal, productes i processos. | |
A16 | Microbiologia i parasitologia dels aliments. | |
A26 | Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. | |
A27 | Gestionar la seguretat alimentària. | |
A28 | Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària. | |
A37 | Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors. | |
A38 | Implementar sistemes de qualitat. | |
A40 | Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B2 | Resoldre problemes de forma efectiva | |
B5 | Treballar de forma col·laborativa. | |
B9 | Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C1 | Dominar en un nivell intermedi una llengua estrangera, preferentment l’anglès. | |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. | |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |