Tema Subtema
Introducció a la Restauració Col•lectiva

1. Introducció a la Restauració Col•lectiva: definicions i conceptes
Dietes en restauració col·lectiva 2. Característiques de l’alimentació en diferents col•lectivitats. Planificació de menús.
3. Dietes terapèutiques. Dietes amb modificació de textura.
Instal·lacions 4. Planificació i condicions generals de les instal•lacions, locals i equipaments de restauració col•lectiva
5. Tipus de Cuina: sistemes de gestió, producció i distribució
6. Recepció de mercaderies i emmagatzemament
7. Preparació, cocció i acabament de l’elaboració dels aliments
8. Zones de rentat i de residus
Personal en restauració col·lectiva 9. Manipuladors d’aliments
Higiene i seguretat alimentària 10. Perills sanitaris associats a la Restauració Colectiva. Toxi-infeccions alimentàries.
11. Introducció i prerequisits del sistema d’anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC)
12. Implantació del sistema d’anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC).
13. Controls de qualitat. Normes ISO