Descripció
Activitats Introductòries
Selecció/assignació del treball de fi de grau / màster Sol·licitat per l'alumne, admès pel professor Tutor que demanarà l'assignació del TFM al coordinador del Master. Aquest darrer farà efectiva l'assignació d'un TFM a un estudiant.
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau / màster El director del TFM és el responsable de fer el seguiment de tot el treball de l'estudiant. Per això es compte amb les Activitats Introductòries, amb tutories personalitzades ia amb reunions periòdiques de seguiment que podrán ser sol·licitades en qualsevol moment per l'alumne o el professor.
Elaboració del treball de fi de grau / màster Un cop finaltizats el treballs del TFM, l'estudiant haurà de confegir una memòria. Els aspectes bàsics a incloure en la memòria escrita serien els següents:

• Introducció: presentació del problema abordat, objectius a complir.
• Estat de l'art de l'àrea del treball, explicant les propostes de solució del problema plantejades fins al moment i les seves limitacions.
• Solució innovadora al problema plantejat: mètodes utilitzats, sistemes informàtics construïts, aspectes de disseny i implementació, etc.
• Proves realitzades, avaluació detallada de la proposta plantejada en diferents casos d'estudi.
• Conclusions del treball plantejat, línies de treball futur.
• Bibliografia rellevant.
Presentació i defensa del treball de fi de grau / màster El treball serà presentat de forma oral per l'alumne davant d'un tribunal de 3 professors doctors del Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica. Aquests professors tindran els rols de president, vocal i secretari del tribunal. El director del treball (i els possibles co-directors) no poden formar part d'aquest tribunal. S'establiran mecanismes perquè els tribunals es construeixin de forma aleatòria i equitativa entre tots els professors doctors membres dels grups de recerca, per assegurar la màxima imparcialitat en l'avaluació del treball.