Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l’assignatura on s’explica la metodologia, objectius, continguts i avaluació.
Sessió Magistral Classes explicatives i participatives.
Resolució de problemes, exercicis Estudi de casos.
Exercicis sobre estils de vida saludables i factors de risc de las situacions a estudi.
Pràctiques a laboratoris Demostracions pràctiques i assaig d’habilitats:
- Unitats de mesura: sistemes de mesura, conversió de les unitats de mesura. Racions. Taula d’equivalències en mesures d’ús habitual. Exercicis.
- Valoració nutricional: càlcul i interpretació de l’IMC. Mesures antopromètriques.
Seminaris Càlcul de les necessitats energètiques de la persona al llarg del cicle vital.
Manejament pràctic de les taules de composició dels aliments.
Disseny de dietes.
Cine-forum
Treballs Valoració de l’alimentació d’una persona sana i/o de la família i disseny d’una dieta saludable específica.
Treball en petit grup (màxim 5 persones) sobre un tema de nutrició actual
Presentacions / exposicions Exposició del treball a classe