DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | NUTRICIÓ I DIETÈTICA EN INFERMERIA | Codi | 18061019 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Troncal | Primer | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
CERVERA, P., CLAPËS, J. RIGOLFAS, R., Alimentación y dietoterapia., McGraw-Hill. Interamericana. 4ª edició., 2004 Madrid. MARTIN, C., Nutrición y dietética. Enfermeria S 21., D.A.E., 2000 Madrid. CAO TORIJA, M.J., Nutrición y dietética. Master en Enfermeria., Masson. 2ª edició., 2003 Barcelona. MAHAN, L.K., ESCOTT-STUMP, S., Nutrición y dietoterapia de, Krause., McGraw-Hill.Interamericana. 10ª edició., 2001 México. |
Complementària |
- MARTÍNEZ, J.A., ASTIASARÁN, I., MADRIGAL, H., Alimentación y salud pública., McGraw-Hill. Interamericana. 2ª edició., 2001 Madrid. ASTIASARÁN, I., MARTÍNEZ, J.A., Alimentos, composición y propiedades., McGraw-Hill. Interamericana., 2002 Madrid. NELSON, J.K. i cols., Dietética y Nutrición. Manual de la Clínica Mayo., Mosby/Doyma., 1996 Madrid. MARTÍNEZ, J.A., Fundamentos teórico- prácticos de Nutrición y Dietética., McGraw-Hill. Interamericana., 2001 Madrid. , http://www.cesnid.es, , , http://www.dietamediterranea.com, , , http://www.e-roll.es, , - LLOVERAS, G., SERRA, J., Menjar: salut i plaer., ACV edicions., 2000 Barcelona. Departament de Sanitat i Seguretat Social., Protocols dietètics per a l’atenció primària. Manual per al sanitari., - Generalitat de Catalunya., 1992 Barcelona. FARRAN, A., ZAMORA, R. CERVERA, P., Tablas de composición de alimentos del CESNID., McGraw-Hill. Interamericana. 2ª edició. Edicions Universitat de Barcelona., 2003 Barcelona. MALDONADO, M.L., “Dieta en la hipertensión arterial”., Revista ROL de Enfermería, núm. 234, febrer 1998. pp. 13-16., 1998 Barcelona. |