Codi  
A6 Aplicar tècniques instrumentals de laboratori.
A11 Conèixer els principals components de les cèl.lules, i els principis bàsics dels processos metabòlics i fisiològics.
A12 Identificar, seleccionar i millorar microorganismes industrials.
A22 Conèixer els processos tecnològics de la indústria agroalimentària.
A24 Saber controlar les operacions que intervenen en els processos industrial de fabricació, transformació i/o fraccionament i envasat de productes alimentaris.
A30 Conèixer el desenvolupament i la innovació en la indústria alimentària, i el fonaments relacionats amb la higiene i seguretat de productes alimentàris.
B2 Resoldre problemes de forma efectiva.
B3 Aplicar pensament crític, lògic i creatiu.
B4 Treballar de forma autònoma amb iniciativa.
B5 Treballar de forma col·laborativa.
B9 Planificació i organització.
C4 Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia.