Objectius Competències
1.Compendre l’estructura atòmica i molecular dels compostos químics i les propietats que se’n deriven. A4
A5
B1
B3
C2
C4
2.Deduir les propietats generals dels compostos químics a partir de la seva estructura. A4
A5
B1
B3
C2
C4
3. Resoldre problemes sobre l’equilibri químic en estat gasós. A4
A5
B1
B2
B4
C2
C4
4. Comprendre la naturalesa dels compostos orgànics i les seves propietats. A4
A5
B1
B3
C2
C4
5. Utilitzar la nomenclatura dels compostos orgànics senzills. A3
C2
C4
6. Comprendre l’estructura i propietats dels principals tipus de productes naturals. A4
A5
B1
B3
C2
C4
7. Expressar-se amb rigor científic. A4
A5
B1
B3
C2
C4
8. Definir l’estratègia de treball davant d’un problema analític d’interès agroalimentari. A3
A5
A6
A27
A39
B1
B2
B3
B4
B5
B9
C2
C4
9. Introduir les propietats analítiques que garanteixen la qualitat dels resultats obtinguts al laboratori. A28
A29
B11
C2
C4
10. Descriure les principals tècniques de separació emprades en l’anàlisi agroalimentària.A6, A27, C2, C5 A6
A27
C2
C4
11. Comprendre el fonament dels mètodes emprats en els mètodes oficials i en els mètodes moderns d’anàlisi. A4
A27
A29
A39
B3
C2
C4
12. Utilitzar correctament els diferents tipus de material volumètric, gravimètric i instrumental emprats al laboratori d’anàlisi agroalimentària. A6
A27
B2
B3
B4
B5
C2
C4