Codi  
A1 Conèixer i utilitzar els conceptes fonamentals de càlcul, mètodes numèrics i geometria.
A7 Conèixer els conceptes bàsics de mecànica, electricitat, termodinàmica i mecànica de fluids, i plantejar i resoldre problemes bàsics aplicats a les indústries agroalimentàries.
A9 Conèixer els elments de normalització i simbologia de representació gràfica.
A19 Coneixements de materials, i aspectes de disseny funcional, racional i higiènic de la indústria agroalimentària.
A20 Conèixer les bases de disseny de naus industrials i saber dissenyar línies d'elaboració i sistemes auxiliars.
A21 Planificar, dirigir i executar un projecte de construcció d'una indústria agroalimentària, sabent adequar sistemes elèctrics, necessitats frigorífiques i de calefacció i instal.lacions d'aigües i desaigües.
A23 Conèixer els fonaments de la enginyeria de processos agroalimentaris i ser capaç d'aplicar-los al càlcul d'equips i instal.lacions de procés.
A26 Conèixer les bases per a l'automatització y control de processos industrials, així com també la instrumentació associada.
B2 Resoldre problemes de forma efectiva.
B3 Aplicar pensament crític, lògic i creatiu.
B4 Treballar de forma autònoma amb iniciativa.
B5 Treballar de forma col·laborativa.
B12 Presa de desicions.
B13 Capacitat innovacora, emprenedora i d'adaptació a les noves situacions.
C2 Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC.
C4 Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia.