DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS | Codi | 19031103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 1.5 | 3 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Recordar i aprofundir els conceptes i principis de la Química i de la Química Analítica | A3 A4 A5 |
B1 B3 B12 |
|
Aprofundir en el coneixement químic dels aliments | A4 A5 A17 A25 A27 A39 |
B1 B2 B3 B11 |
|
Conèixer els mètodes actuals d'anàlisi d'aliments i els seus fonaments | A4 A6 A25 A27 A39 A41 |
B2 B3 |
C1 |
Conèixer els mètodes oficials d'anàlisi i els seus fonaments | A3 A4 A6 A25 A27 A39 |
B1 B2 B3 |
|
Interpretar un protocol d'anàlisi | A4 |
B1 B2 B3 |
|
Tenir rigor analític en el laboratori | A4 A5 |
B2 B3 |
|
Desenvolupar habilitats i destreses necessàries al laboratori | A6 A27 |
B1 B4 B5 B8 B11 B12 |
|
Aprendre a definir i acotar el problema analític | A4 A25 A27 A39 |
B1 B3 |
|
Desenvolupar un mètode analític | A6 A27 A39 |
B1 B3 B4 B5 B6 B9 B12 |
C1 |
Interpretar els resultats analítics | A4 A27 A39 |
B1 B3 |
|
Redactar un informe analitic | A27 A39 |
B1 B3 B4 B5 B9 |
C2 C4 |
Estar motivat envers la recerca agroalimentària | A41 |
B11 B13 |
C3 C5 |
Gestionar i controlar el residus produits en el laboratori enològic. | A15 A39 |
B6 B8 |
C5 |
Participar de manera activa a classe | B1 B5 B10 |
C2 C4 C5 |
|
Treballar al laboratori individualment | A4 |
B1 B2 B3 B4 B8 B9 B11 B12 |
C5 |
Treballar al laboratori en grup | A4 |
B1 B2 B3 B5 B9 B10 B12 |
C2 C4 C5 |