Objectius Competències
Recordar i aprofundir els conceptes i principis de la Química i de la Química Analítica A3
A4
A5
B1
B3
B12
Aprofundir en el coneixement químic dels aliments A4
A5
A17
A25
A27
A39
B1
B2
B3
B11
Conèixer els mètodes actuals d'anàlisi d'aliments i els seus fonaments A4
A6
A25
A27
A39
A41
B2
B3
C1
Conèixer els mètodes oficials d'anàlisi i els seus fonaments A3
A4
A6
A25
A27
A39
B1
B2
B3
Interpretar un protocol d'anàlisi A4
B1
B2
B3
Tenir rigor analític en el laboratori A4
A5
B2
B3
Desenvolupar habilitats i destreses necessàries al laboratori A6
A27
B1
B4
B5
B8
B11
B12
Aprendre a definir i acotar el problema analític A4
A25
A27
A39
B1
B3
Desenvolupar un mètode analític A6
A27
A39
B1
B3
B4
B5
B6
B9
B12
C1
Interpretar els resultats analítics A4
A27
A39
B1
B3
Redactar un informe analitic A27
A39
B1
B3
B4
B5
B9
C2
C4
Estar motivat envers la recerca agroalimentària A41
B11
B13
C3
C5
Gestionar i controlar el residus produits en el laboratori enològic. A15
A39
B6
B8
C5
Participar de manera activa a classe B1
B5
B10
C2
C4
C5
Treballar al laboratori individualment A4
B1
B2
B3
B4
B8
B9
B11
B12
C5
Treballar al laboratori en grup A4
B1
B2
B3
B5
B9
B10
B12
C2
C4
C5