Tema Subtema
7.1- TEMARI.

Tema I.- Medi ambient i gestió mediambiental
Tema II.- Gestió ambiental i auditoria ambiental.
Tema III.- Valoració d’impactes i impacte ambiental de les agroindústries
Tema IV.- La prevenció i control integrats de la contaminació i els sistemes de gestió ambiental.
Tema V.- Residus: definicions i conceptes fonamentals
Tema VI.- Gestió de residus industrials a Catalunya
Tema VII.- Aigües residuals en indústries alimentàries.


7.2.- TREBALL DE CURS.

Treball de curs.- Desenvolupar un cas pràctic d’avaluació i gestió ambiental en una industria agroalimentària (centrat en els seus residus).


7.3.- PRÀCTIQUES

1.- Gestió ambiental (I)
2.- Gestió ambiental (II)
3.- Elaboració de la matriu d’efectes d’un celler.
4.-Classificació d’activitats (CCAA i IIAA).
5.- Residus: aplicació a una indústria càrnia
6.- EMAS
7.- Aigües residuals: depuració físico-química i depuració biològica.
8.- Aigües residuals: aplicació al cas dels escorxadors.
9.- Causes i conseqüències de la contaminació de sòls.