Bàsica

BIBLIOGRAFIA

Llibre de text recomanat

A. Casp i J. Abril, Procesos de Conservación de Alimentos, A. Madrid Vicente, Ediciones Mundi-Prensa, Madrid, 1999.

Llibres generals

M. S. Rahman, Manual de Conservación de los Alimentos, Ed. Acrbibia S.A., Zaragoza, 2002.

F. A..R. Oliveira i J. C. Oliveira Processing Foods, CRC Press, Boca Raton, 1999.

J.L. Aleixandre Conservación de Alimentos, Universidad Politécnica de Valencia, Servicio de Publicaciones, València, 1997.

G.W. Gould, New Methods of Food Preservation, Blackie Academic and Professional, Glasgow, 1995.

P. Fellows, Tecnología del Procesado de los Alimentos: Principios y Pràcticas. Ed. Acribia, Zaragoza, 1994.

 

 

 

 

 

Complementària

Llibres de referència

N.N. Potter i J.H. Hotchkiss, Food Science, Chapman and Hall , New York, 1995.

Singh, D.R. Heldman Introduction to Food Engineering, 2a ed. Academic Press, San Diego, 1993.

McCabe, W.L. & Smith, J.C., Unit Operations of Chemical Engineering, 3rd edition, McGraw Hill 1976.

Llibres de tècniques específiques

Barbosa, G.V. i Vega H. Deshidratación de Alimentos, Ed. Acribia, Zaragoza, 2000.

Bureau, G. i Multon, J.-L. editors, Food Packaging Technology, VCH Publishers, Inc. New York, 1996.

López, A. Las Instalaciones Frigoríficas en las Industrias Agroalimentarias, A. Madrid Vicente, Ediciones, Madrid, 1994.

R.T. Parry, coordinador, Envasado de los Alimentos en Atmósfera Modificada, A. Madrid Vicente Ediciones, Madrid, 1995.

D.A. Ledward, D.E. Johnston, R.G. Earnshaw i A.P.M. Hasting, editors, High Pressure Processing of Foods, Nottingham University Press, Loughborough, 1995.

F. Paine i H. Paine, Manual de Envasado de Alimentos, A. Madrid Vicente Ediciones, Madrid, 1994.

Rees, J.A.G i Bettison, J. Procesado Térmico y Envasado de los Alimentos, Ed. Acibia S.A, Zaragoza, 1994.

Nuevo Curso de Ingeniería del Frio, A. Madrid Vicente, Ediciones, Madrid, 1993.

Gruda, Z. i Postolski, J. Tecnología de la Congelación de los Alimentos, Ed. Acribia S.A., Zaragoza, 1986.

Adreces electròniques

http://www.codexalimentarius.net/