DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | PRÀCTIQUES INTEGRADES ENOLÒGIQUES | Codi | 19042009 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 0 | 6 | Troncal | Primer | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
1. Comprendre les tècniques i labors més freqüents en un celler. | A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 A9 A10 A11 A12 A13 |
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B8 B9 |
C1 C5 |
2. Realitzar les tècniques i labors més freqüents en un celler. | A2 A3 A5 A6 A7 A8 A9 A10 A11 A12 |
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B8 B9 |
C1 C2 C5 |
3. Participar de forma activa en les pràctiques. | A2 A3 A8 A12 |
B1 B3 B4 B5 B7 B8 |
C2 C5 |
4. Implicar l'alumne a un treball d'equip. | A2 A3 A8 A11 A12 |
B1 B8 |
C2 C5 |
5. Col.laborar en les tasques de tot el procés de vinificació. | A8 |
B1 B2 B3 B5 B8 |
C2 C5 |
6. Respectar les règles d'higiena i seguretat en la bodega. | A8 |
B1 B3 B9 |
C2 |
7. Analitzar i interpretar els controls de maduració del raïm. | A5 A7 A8 A11 |
B1 B2 B3 B4 B5 |
C1 C2 C5 |
8. Analitzar i interpretar els controls dels mostos i vins. | A5 A7 A8 A11 |
B1 B2 B3 B4 B5 |
C1 C2 C5 |
9. Inculcar un sentit crític en totes les tasques realitzades en un celler. | A8 A11 |
B1 B2 B3 B4 B8 |
C1 C2 C5 |