Objectius Competències
1. Conèixer els diferents tipus de vins escumosos i gasificats. A3
C3
2. Situar la importancia dels vins escumosos en el mon. Situar els contextes de la champagne i la regió del cava. A4
C3
3. Conèixer els condicionants per obtenir un vi base de qualitat. A1
A2
A3
A4
A5
A8
B3
4. Preparar i propagar inòculs per utilitzar en segona fermentació. A2
A3
A4
A5
A7
A8
B2
B3
C2
5. Preparar tiratges. A2
A3
A4
A8
B3
6. Conèixer els factor que influeixen en la segona fermentació i la criança. A2
A8
B2
7. Conèixer i ser capaç de fer els procediments de clarificació i degorjament. A2
A3
A4
A7
A8
A10
8. Conèixer factors que influeixen en la conservació dels vins escumosos. A2
A8
B3
9. Conèixer i saber aplicar les metodologies de control de qualitat dels escumosos. A3
A5
A7
A13
B2
B3
10. Implicar-se a un treball d'equip en el treball pràctic. B2
B5
B8
C5
11. Participar de forma activa en les classes i en la visita als cellers. B3
B6
B7
B9