DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS | Codi | 19052224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció als aliments |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Pràctiques a laboratoris | Aplicar, a nivell pràctic, la teoría d'un àmbit de coneixement en un context determinat |
Presentacions / exposicions | Exposició oral per part dels alumnes d'un tema concret. realitzat en grup |
Atenció personalitzada |