Objectius Competències
Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments A9
A11
A15
B1
Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments A11
A12
A14
A15
B2
B3
B4
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments A5
A9
A17
A25
A28
B1
B3
B4
B9
Conèixer les tècniques d'estudi dels microorganismes. A9
A11
A14
A15
Conèixer les necessitats nutricionals i les capacitats metabòliques dels microorganismes A5
Conèixer i determinar quins tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments A9
A11
A14
A17
B1
B3
B4
B5
C1
C2
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments A5
A9
B2
B3
C3
Conèixer quina estructura i mecanisme d'acció tenen les toxines microbianes A5
A9
Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès industrial. A9
B1
B2
B10
C1
C2
C4
C5
Aprendre a planificar i programar experiments en tot el seu conjunt, des de la previsió del material necessari fins la lectura dels resultats A1
A9
A11
A12
A13
A14
A15
A17
A25
B1
B4
B5
C1
C2
C4
C5