DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | AVALUACIÓ I CONTROL DE QUALITAT | Codi | 19052235 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
R. Compañó, A. Ríos, Garantía de la calidad en los laboratorios analíticos, Ed. Síntesis, Madrid, 2002 S. Sagrado, M.J. Medina, E. Bonet, Y. Martín, Manual práctico de calidad en los laboratorios. Enfoque ISO 17025, Ed. Aenor, Madrid, 2004 M.A. Colomer, A. Zaragoza, Gestió i control de la qualitat, Ed. de la Universitat de Lleida, Lleida, 2005 M. Valcárcel, A. Ríos, La calidad en los laboratorios analíticos, Ed. Reverté, Barcelona, 1992 M. Valcárcel, Principios de Química Analítica, Springer-Verlag, Barcelona, 1999 J.M. Andrade, Conceptos de calidad en la industria y laboratorios de análisis químicos, Universidade da Coruña, Servicio de publicacións, A Coruña, 1999 Roger Wood, Anders Nilsson, Harriet Wallin, Quality in the food analysis laboratory, Cambridge : The Royal society of Chemistry , Cambridge, 1998 Prichard, F. Elizabeth, Quality assurance in analytical chemistry, Wiley, Chichester, 2007 Werner Funk, Vera Dammann, Gerhild Donnevert, Quality assurance in analytical chemistry : applications in environmental, food, and materials analysis, biotechnology, and medical engineering, VCH, Weinheim, 2007 Brynn Hibbert, Quality assurance for the analytical chemistry laboratory, Oxford University Press, New York, 2007 J. Andrés Vasconcelos, Quality assurance for the food industry : a practical approach, CRC Press, Boca Raton, 2004 |
Complementària | |