DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | GESTIÓ DE LA QUALITAT DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | Codi | 19214104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A12 | Ser capaç d'administrar i dirigir el conjunt de la qualitat d'una empresa vitivinícola. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B2 | Resoldre problemes complexos de forma efectiva en el camp de l'enologia. | |
B3 | Aplicar el pensament crític, lògic i creatiu, demostrant capacitat d’innovació. | |
B8 | Gestionar projectes tècnics o professionals complexes. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. |