DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA | Codi | 19214109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Realització i discussió de fitxes tècniques sobre diferents organismes que causen plagues i malalties a la vinya. | 20% | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Proves objectives sobre les fitxes tècniques treballades. | 20% | ||||
Proves mixtes |
|
Es realitzaran dues proves dels continguts teòrics de l'assignatura al llarg del curs. | 60% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Cada part avaluada ha d'obtenir una qualificació mínima de 4. En primera convocatòria, les diferents proves avaluatives fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, l'alumne haurà de recuperar la part suspesa en segona convocatòria. En segona convocatòria l'alumne ha de treure mínim un 5, sigui d'una part o del total de la matèria. |