Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A3 Adquirir competències pràctiques mínimes per poder desenvolupar amb eficiència diferent tècniques microbiològiques.
Classificar els microorganismes sobre la base dels tècniques descrites.
Conèixer el món dels microorganismes, la seva classificació i el paper del mateixos en la humanitat
Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès industrial.
Conèixer i responsabilitzar-se sobri el paper del microorganismes en els indústries agroalimentàries.
Conèixer els característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc.
Conèixer les tècniques d'estudi dels microorganismes.
Donar resposta a problemes en la indústria agroalimentària en els quals s'impliquin els microorganismes.
Conèixer i fer servir les fonts documentals que tracten els diferents aspectes de l'estudi desl microorganismes d'interès industrial
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B1 Es capaç d’integrar paradigmes d’altres disciplines
 B3 Identifica necessitats de millora en situacions i contexts complexes
Aplica tècniques innovadores i obté resultats
 B4 Fa el treball previst d’acord amb els criteris de qualitat donats
 B5 Col·labora en la definició, organització i distribució de les tasques del grup
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C4 Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç
Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa