DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA ENOLÒGICA | Codi | 19224121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A8 |
Disposar dels criteris necessaris per a realitzar la gestió i tractament de residus del sector vitivinícola | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT7 |
Conèixer les principals desigualtats i discriminacions que es produeixen entre homes i dones i comprendre'n les causes. Identificar els principals problemes ambientals. (Medi ambient) Reconèixer i reflexionar sobre les necessitats i problemàtiques socials, i implicar-se en la millora de la comunitat. (Responsabilitat social com a ciutadà/ana) Reconèixer els conceptes ètics i deontològics de l’àrea de coneixement, mostrar capacitat crítica i de diàleg, i fer un ús responsable de les normes que l’afecten com a membre de la comunitat universitària. (Ètica) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |