DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA | Codi | 19224214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
Es faran informes i un test al Moodle de les visites 10% i de les pràctiques de camp 10% | 20% | ||||
Proves mixtes | Examen | 40% | |||||
Altres | Interpretació d'un article de fisología, estrès i canvi climàtic |
40% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'entrega del treball de fisiologia és d'obligat compliment. Segona convocatòria: es realitzarà una prova escrita en cas de no superar amb un 5.0 la primera convocatòria. |