DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19605220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
, , , |
· Fleet, G. H. 2002. Wine Microbiology and Biotechnology. Taylor & Francis, London · Ribereau-Gayon, P., D. Dubourdieu, and B. Doneche, A. Lonvaud (eds.). 2000. Handbook of Enology Volume 1: Microbiology of Wine and Vinifications. John Wiley & Sons, New York. · Ribereau-Gayon, P., Y. Glories, A. Maugean, and D. Dubourdieu. (eds.). 2000. Handbook of Enology Volume 2: Microbiology of Wine, The Chemistry of Wine Stabilization and Treatments. John Wiley & Sons, New York. · Suarez, J.A. and B. Iñigo, 1990. Microbiología enológica, Ediciones Mundi Prensa, Madrid. . Carrascosa, A.V. (ed.) 2005. Microbiología del vino. AMV Ediciones, Madrid |
|
Complementària | |