DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||
Presentacions / exposicions |
|
Realització i presentació oral en grup d'un treball bibliogràfic sobre l'elaboració d'un tipus de beguda fermentada. |
30 % | ||||||
Treballs |
|
Realització de tasques i qüestionaris relacionats amb els continguts de l'assignatura. | 30% | ||||||
Proves mixtes |
|
Prova escrita sobre els continguts treballats a classe | 40% | ||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Aquesta assignatura és de convocatòria única. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. |