DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625106 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Tractaments dels diferents tipus de matèries primeres per a que siguin fermentables | 1.1 Tipus de matèries primeres: fruites, cereals, tubercles, canya. 1.2 Tractaments enzimàtics 1.3 Maltejat, mòlta, premsat, maceració, cocció, filtració. |
2. Operacions de clarificació dels líquids fermentats | 2.1 Sedimentació/Desfangat 2.2 Filtració |
3. Operacions d'estabilització dels líquids fermentats | 3.1 Filtració esterilitzant. 3.2 Estabilizació per fred. 3.3 Resines d'intercanvi. |