DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI | Codi | 19625206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Qüestionaris sobre continguts exposats a les classes magistrals de cada bloc. Les dues avaluacions han de superar la puntuació de 5/10 per aprovar l'assignatura. |
35% + 35% |
||||
Debats |
|
Debat científic sobre metodologies i regulacions biotecnològiques aplicades al sector enològic. | 15 + 15 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assignatura té convocatòria única. Tot canvi de mobilitat per causes de pandèmia modificarà el format de les classes i el mètode de evalaución. Durant les classes, els telèfons mòbils, tauletes i altres aparells que no estiguin expressament autoritzats per els professors, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |