DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA | Codi | 19625209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura. |
Sessió Magistral | Desenvolupament dels continguts teòrics necessaris per fonamentar els debats. |
Seminaris | Els estudiants han d'escollir un tema relacionat amb l'assignatura, elaborar a partir del mateix un resum de no més d'un full, i desenvolupar-ho a classe amb el suport d'una presentació “powerpoint”, en una exposició pública de 20 minuts de duració, més 10 minuts de preguntes realitzades pel personal docent i dels companys. |
Atenció personalitzada | Se realizará previa solicitud mediante el envio de un e-mail al profesor que corresponda |